Cadre 2000
02/219.92.54

Reproducties 
Strip Specialist 
CADRE 2000 (werkplaats)
Oogststraat 51
1210 Brussel

Tel: 02/219.92.54
Fax: 02/217.90.87
info [at] cadre2000.be
Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Op maat kaders


Op maat kaders

Gespecialiseerd sinds 30 jaar in het op maat inlijsten stellen wij een brede keus van kaders voor, zowel voor foto’s als voor posters, reproducties, tekeningen, doeken, perkament, papyrus, serigrafie, lithografie, enz.…


Zie onze collecties:
 
Neem kennis van enige realisaties:


De Amerikaanse kist
Kan niet verwerkt worden met glas. Ze dient vooral voor het inlijsten van hout of een gespannen doek. Kunstwerken in papier moeten vooraleer op een vaste drager geplakt worden.


De caisson
Is zoals de Amerikaanse kist maar heeft een glas. Het lijkt op een doos. Het dient om allerlei kunstwerken in te lijsten zelfs met een licht reliëf.

 
Kader tussen twee glazen
Foto’s, tekeningen, postkaarten, perkament, enz.…kunnen worden ingelijst tussen de twee glazen en samen gehouden met een lijst zodat het kunstwerk goed zichtbaar is. Een goede raad, neem de kleur van uw muur in rekening aangezien dat het kader doorzichtig is. Een neutral kleur zal het best zijn.


SPIEGEL
Een spiegel vergroot de ruimte. Wij stellen uw simpele spiegels of spiegels met schuin geslepen randen. U kunt de Deco en de grote kiezen. U kunt uw spiegel aanpassen aan uw interieur voor de zelfde prijs of een basis inlijst.


Doek of tekening met barokke lijsten
De barokke lijsten passen goed bij sommige moderne kunstwerken. Wij hebben een keus in zilver of goud kleur bewerkte lijsten.

Deze voorbeelden zijn enkele van onze realisaties. Cadre 2000 is een familiale zaak en er zal altijd een bevoegde persoon ter uw beschikking zijn om met u de beste oplossing te vinden om het inlijsten van uw kunstwerk zo creatief mogelijk te maken en het meest aangepast aan uw fantasie. 

Het zijn onze wachtwoorden

Neem contact met ons op!  Er zijn geen problemen alleen maar oplossingen!